Om oss

Paul J. Loland AS har vært etablert i Mandal siden midt på 90 tallet og har hele tiden levert kvalitetsprodukter til det lokale næringsliv og privatpersoner. Under kan du lese mer om hva vi driver med.Teknisk isolering
Vi er total leverandør av teknisk isolering til skip, offshore og landbasert industri. Brann, varme, kulde, lyd/akustikk, rør, beholdere, tanker, vegger, gulv og tak, kjøle- og fryserom er noen eksempler på hva vi jobber med.


Blikkenslagerarbeid
Her leverer vi alle typer beslag i rustfritt, galvanisert, plastbelagt stål, kobber og messing plater, takrenner, pipebeslag, tak -tekking med Sarnafil. Vi lager beslag i så og si alle størrelser og former etter kundens ønske.


Ventilasjon
Vi prosjekterer og monterer balanserte ventilasjonsanlegg for bolig, industri og næringsbygg.


Rustfritt stål
Storkjøkkendetaljer i rustfritt, annet utstyr for produksjonsindustri i rustfritt. Vi produserer tilpasset utstyr i oljeslipt/blankt rustfritt stål med TIG utførelse.

Vi selger selvfølgelig også materialer til de som ønsker å utføre slikt arbeid selv. Vi er per i dag 10 ansatte og råder over en moderne maskinpark og stort lager. Vi leverer faste priser og eller utfører arbeide etter regning.


 


   
 
Paul J. Loland AS / Adresse: Saltverket 20 / Postadresse: Postboks 120, 4502 Mandal / Telefon: 38 26 38 89